✔️Gratis Verzenden >€250,- ✔️Proefrit mogelijk ✔️Snelle Levering✔️ Hoge Kwaliteit

Skotero Force XR getest

Skotero Force XR getest

De Urban Rides ervaring: Skotero Force XR getest

Uiteraard hebben wij de Skotero Force XR getest! Bij aankomst van de steps was het meteen duidelijk dat als je deze step beet pakt, je kwaliteit in handen hebt. Het frame van de Force XR is stevig met een robuust inklapsysteem en makkelijk op te pakken.
Opgeklapt is de step zeer compact omdat ook de handvatten ingeklapt kunnen worden. 

Na het uitklappen hebben ik de sleutel in het contact gestoken, omgedraaid en de step kwam tot leven. Een helder LED display waar onder andere het accu niveau, snelheid en afstand op staat, is goed af te lezen.

Voordat we wegreden heb ik nog even het stuur op de goede hoogte afgesteld en daarna was ik klaar om te gaan. Bij het wegrijden voelde ik meteen dat er flink wat kracht aan boord was van de Force XR, erg prettig. De gashendel is fijn en makkelijk te doseren wanneer je wat langzamer wilt rijden.

Doordat de Skotero Force XR een zeer krachtige motor heeft van 500Watt, heeft hij geen moeite om van zijn plek te komen en al snel rijd ik 25km/u. De batterij is ook erg sterk en brengt je tot wel 40km ver! 

Wat mij verder opviel was dat de step erg prettig geveerd is, kleine ongelijkheden worden prima weg gefilterd. De vering zit zowel aan de voor als achterzijde van de step. Dit geld ook voor de schijfremmen, ook die zitten zowel voor als achter en zijn goed krachtig. Ik moest mij bij wat harder remmen wel even schrap zetten omdat de remmen je in mum van tijd stil zet.

Voor de mensen die willen weten hoe de step zich gedraagt in het OV moet ik helaas teleur stellen. Wij gebruikten deze step voor "the last mile" om zo het OV te skippen. De Force XR ging gewoon mee achter in de auto.

Nu komt het mooiste van de Force XR:

De producent van de Skotero Force XR is druk bezig met de goedkeuring van de elektrische step. Ze zijn al in een zeer ver gevorderd stadium en verwachten einde q3 de goedkeuring te hebben.
Wil jij nu als 1 van de eerste zijn die op deze, dan legale, elektrische step rijden, stuur mij even een berichtje en dan zorg ik dat je op de pre-order lijst komt te staan.
De betaling hoeft pas bij goedkeuring, dus vooraf hoeft er niets betaald te worden, alleen een pre-order.

 

Pluspunten:

  • Robuust
  • Stoer design
  • Comfortabele rijervaring
  • Krachtig
  • Compact in te klappen

Minpunten:

  • Nog geen Kenteken

 

Skotero Force XR, de elektrische step die legaal word
Skotero Force XR achter remschijf op de standaard.
Skotero Force XR voorwiel met voor vering en remschijf
Skotero Force XR, klaar om te gaan

Naar wat ben je opzoek?

Mijn winkelwagen